Novoroční aktualizace

Od poslední aktualizace uběhlo už celkem hodně času, že ani nevím, kde začít.. :D

V prvé řadě to bude asi letní dovolená. Odstartovali jsme jí jako podpora Kačky a Pavči na Mistrovství Evropy dětí a mládeže. Jako vždy to byla pro nás všechny úžasný zážitek, i přes to, že Anča nechtěla moc spolupracovat. Na její obranu musím podotknout, že to byly její první závody s takovou atmosférou a hlučným publikem.. :)

Po skončení závodů jsme zůstali na Moravě poblíž Rožnova, kde jsme si pronajali na celý týden moc pěknou chaloupku na samotě :) Po celou dobu jsme vyráželi na výlety, grilovaly a relaxovali u společenských her a tak jako každý rok u povinných animáků :D Prostě príma týden s tou nejlepší bandou :)

Na podzim se Tomča začal intenzivěji věnovat tréninkům agility s Geezrem. Jednou týdně jsme jezdili k Pétě Hamšíkové do Prahy a ve zbylých dnech si Tom vytvářel tréninkové plány sám. Nicméně tato péče začíná přinášet ovoce a Gee už je celkem rychlá raketa, která ale zároveň dokáže vnímat a zatáčet :D V prosinci jsme dále začali s tréninkem slalomu formou uličky. Zatím jsme teprve na záčátku, ale je vidět, že samotný princip už chápe. Teď jen aby mu to vydrželo až do konce :D Ve výcviku máme ještě hodně dlohou cestu před námi, ale doufám, že nakonec vše klapne a Gee bude skvělým agiliťákem. Závodit by klucí mohly cca od půlky července, tak se jim snad bude dařit :)

U Miss se toho od poslední aktualizace moc nedělo. Absolvovali jsme spolu pár závodů, posbírali několik zkoušek a teď se začínáme připravovat na jarní sezónu a snad už v kategorii A3:)

Předpokládáme, že rok 2016 bude pro naší smečku plný změn. Plánujeme se konečně přestěhovat do našeho zrekonstruovaného domečku. A aby jsme toho neměli málo, tak s Kačkou a Luckou zakládáme nový klub, kde budeme moc celoročně pořádat hodiny agility, a časem snad i dalších sportů a aktivit.