Intenzivka s Kristou Půdovou

V pátek 22.7. jsme vyrazili společně s Radkem a Dančou na intenzivku do Ratenic pod vedením Kristy Půdové :)

Musím podotknout, že se jedná o nejlepší areál, ve kterém jsme zatím byli :)

Jsou zde dva placi na trénování - agilitní a kynologický. Vlastní hala s kobercem. Společnská nově zrekonstruovaná budova s plně vybavenou kuchyní a sociální zázemí lepší než u některých doma :D Zděné chatičky přímo v areálu s uzavřenou teráskou. A domácí mazlíčci v podobě zakrslých kůzlátek Romea a Julie :)
A co nesmím zapomenout je rozhodně výborná domácí strava. Myslím, že strávit zde více než jen pár dní, tak bychom si všichni přivezli mnoho kileček navíc :D

Ale teď už k samotné intenzivce :)

Krista nám jako vždy postavila moc hezké parkury, které nám dokázali pěkně zamotat hlavinky :) ale od toho takové intenzivky jsou :)

Tomča s Geezrem dostali velkou pochvalu za splnění domácích úkolů z poslední intenzivky. A celý víkend jim to parádně běhalo. Samozřejmě, stejně jako my ostatní, měly pár případů v kterých spolu bojovali, ale tak už to přeci jen bývá :)

Missty ve své podstatě běhala taky dobře. V sobotu hned při prvním běhu byla Krista nadšená z našeho výsledku. Že jako na Missty dost dobrý :D  Což mě mooooc potěšilo :) Neděle už byla o něco horší a museli jsme pracně hledat "Missty dráhu" ale zvládli jsme to, a to je hlavní :)

Na závěr jsme samozřejmě všichni dostali hafec domácích úkolů a rad, a za to Kristě moc děkujeme, protože trenérů s takovou pěčí se mnoho nevidí :)

Mimo trénování jsme si samozřejmě taky užívali :) Hráli hry, grilovaly a jezdili se koupat do nedalekých zatopených lomů. Prostě pecka víkend :)

Jen škoda, že jsme museli v neděli odjet domů ale snad se tam ještě někdy podíváme a to na více dní :)